Over ons

 


W&F Elektrotechniek en Beveiliging biedt u een totaal oplossing van advisering, levering, installatie en onderhoud van uiteenlopende elektrotechnische-, beveiligings-, brandmeld-, ontruimings-, en domotica installaties, (tele)communicatiesystemen.


W&F Elektrotechniek en Beveiliging zoekt daarbij naar praktische, doelmatige en verantwoorde oplossingen waarbij de specifieke wensen van de klant centraal staan. Binnen ons bedrijf staan flexibiliteit, kwaliteit en servicegericht ondernemen hoog in het vaandel. In de praktijk vertalen zich deze gedachten in goede bereikbaarheid, snelle en flexibele dienstverlening en zorgvuldige afspraken (zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen).

 
W&F Elektrotechniek en Beveiliging 'adviseert en installeert'

 

W&F Elektrotechniek en Beveiliging beschikt over brede, en actuele vakkennis op het gebied van elektra en elektronische installaties.

 

W&F Elektrotechniek en Beveiliging staat borg voor hoge kwaliteit, service en flexibiliteit. Voldoet aan de door de branche gestelde kwaliteit normeringen, alsmede certificatie.

 

W&F Elektrotechniek en Beveiliging zorg voor samenwerking met alleen gerenommeerde leveranciers, en het gebruik maken van alleen eerste klas producten.

 

W&F Elektrotechniek heeft een hoge flexibiliteit, inzet van gekwalificeerd personeel op momenten dat dit noodzakelijk is om het optimale resultaat conform afspraak te behalen.

 

W&F Elektrotechniek en Beveiliging heeft directe en adequate oplossing gerichte uitvoering bij storing en calamiteiten